Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu
Forret: Cremet jordskokke suppe med ristet kammusling, stegte og sprøde jordskokker
Mellemret: Krydret anderilette med bøgehatte, pistacienødder og tranebær, kartoffelmos med trøffelsmuld, spejl af vagtelæg og friskhøvlet sort trøffel
Hovedret: Stegt kalv i duet med sprængt fasan, salt bagt selleri, glaseret beder, svampe ragout, solbær glace og Pom Anna
Ost: Mille feuille af Arla unika ost, gammelknas og pære kompot på bourbon vanilje
Dessert: Karamel tærte og sødmælks is af uhomogeniseret sødmælk
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt menu –
for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Røget hellefisk med friteret kapers
148,-sennepscreme vendt med æbler, cornichoner, plukkede krydderurter og sprød rugbrøds chips
Jomfruhummer bisque
158,-tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
Rørt tatar med krydderurter og cognac
158,-trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Gratineret jomfruhummer med hvidløgs smør
178frisesalat vendt med dild, grillet citron og aioli
Carpaccio af Black Angus
148,-Trøffel sifoncreme og plukket salat
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg fra Grambogaard 220 g
365,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Grambogård velfærds Ribeye 300 gram
378,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Duroc Ribeye 300 gram
288,-med blomme chutney og miso sauce og sprøde fritter
Salatskål som sideordrer
45,-
Hovedretter
Klassisk Wienerschnitzel
268,-Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
Linguine pasta med scampirejer og blåmuslinger
229,-i hummercreme med tomat, persille og hvidløg, frisk høvlet versterhavsost
Stegt sæsonfisk
355,-med grillet citron, let tilberedt grønt, kartofler og lys creme sauce
Sol over Lillebælt
315,-Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartoflerVegetar Forret
135,-Carpaccio af rodfrugter serveret med ristede pinjekerner, en sød og syrlig hindbær glace, friske urter og let syltede borretaneløg
Vegetar Hovedret
235,-Cremet safranrisotto med ristede skovsvampe, babyspinat, dråber af grøn urteolie, toppet med parmesan
Ost
Friteret Camembert
115,-med brombær marmelade og brioche boller
Ostetallerken med 4 oste
125,-udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Desserter
Crème brûlée
115,-med frisk bær og sprød isomalt
Københavnerstang på vores måde
105,-Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
Isdessert
88,-3 Variationer af iscreme og sorbet med knas – bær coulis
Islagkage
105,-Vaniljeis og hindbæris med portvins marinerede makroner