Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu
Forret: Dagens stegte fisk med jordskokke pure, smør pocheret selleri, julesalat, champagne sauce og en fennikel dild olie
Mellemret: Varianter af stuvede svampe, stegt palmekål, sauce på soya reduktion - sødmælk - brunet smør, frisk høvlet sort trøffel
Hovedret: Bøf Onglet med rodfrugt pure, glaseret kålrabi rulle, Pom. Fondant, trøffelsauce og skorzonerods chips
Ost: Oste tallerken med danske unikaoste og passende tilbehør
Dessert: Pistacie tærte og hindbær sorbet hertil nøddeknas og bær
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Sæson menu gældende fra 1. april
Forret: Ristet havtaskehale vendt i majsmel, stegt hjertesalat, ramsløgscreme, sprøde kartofler, smørsauce med kapers, agurk og urter
Mellemret: Medaglioni med kammusling og ricotta, brøndkarse, rogn og muslingesauce
Hovedret: Okse striploin med forårsgrønt, løg soubise, nye kartofler vendt med purløg og estragon hertil demi glace med Madagaskar peber og sennepskorn
Ost: Oste tallerken med danske unikaoste og passende tilbehør
Dessert: Rabarber consommé med confiteret rabarber, sauce sabayonne, vaniljeis og sprød marenge
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt menu –
for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Røget hellefisk med friteret kapers
148,-sennepscreme vendt med æbler, cornichoner, plukkede krydderurter og sprød rugbrøds chips
Jomfruhummer bisque
158,-tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
Rørt tatar med krydderurter og cognac
158,-trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Gratineret jomfruhummer med hvidløgs smør
178frisesalat vendt med dild, grillet citron og aioli
Carpaccio af Black Angus
148,-Trøffel sifoncreme og plukket salat
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg fra Grambogaard 220 g
365,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Ribeye af velhængt okse 300 gram
378,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Duroc Ribeye 300 gram
288,-med blomme chutney og miso sauce og sprøde fritter
Salatskål som sideordrer
45,-
Hovedretter
Klassisk Wienerschnitzel
268,-Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
Linguine pasta med scampirejer og blåmuslinger
229,-i hummercreme med tomat, persille og hvidløg, frisk høvlet versterhavsost
Stegt sæsonfisk
355,-med grillet citron, let tilberedt grønt, kartofler og lys creme sauce
Sol over Lillebælt
315,-Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartoflerVegetar Forret
135,-Friteret Eniki svampe, parisienne af agurk toppet med urtesalat på mynte vendt i hasselnøddeolie, cashew og sauce tatar
Vegetar Hovedret
235,-Varianter af stuved svampe, stegt palmekål, sauce på soyareduktion - sødmælk - brunet smør, frisk høvlet sort trøffel
Ost
Ostetallerken med 4 oste
125,-udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Desserter
Københavnerstang på vores måde
105,-Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
Isdessert
88,-3 Variationer af iscreme og sorbet med knas – bær coulis
Islagkage
105,-Vaniljeis og hindbæris med portvins marinerede makroner