En aften med forkælelse
Oven Vande Ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia.
Fredag d. 14. og 21. marts
Velkomst kl. 18.30
Et glas sprudlende bobler og snack
Snack: Krokette på okse/kalv og Rørt tatar på salatblad toppet med sprøde kartoffel chips
3 retters menu
Forret:
Tyndt skøret modnet skinke med fennikel og rosmarin, grillet artiskok, bagte tomater og basilikum pesto
Hovedret:
Beef Wellington med stegte kejserhatte, blide bønner, løgpure, grillet courgette, rødvins sauce og nye kartofler vendt med persille
Dessert:
Citron tærte med marengs, chokolademousse, citron broken gel og sprød knas
Vin menu
1 glas hvidvin, 1 glas rødvin som efterskænkes og 1 glas dessertvin
Minimum 2 kuverter og max 10 kuverter pr bestilling
Book plads og betal online
Pris KUN kr. 650,-
En oplevelse ud over det sædvanlige. Derfor kalder vi det også – “En aften med forkælelse” Book din plads allerede nu.