Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu
Forret: Ristet havtaskehale vendt i majsmel, stegt hjertesalat, ramsløgscreme, sprøde kartofler, smørsauce med kapers, agurk og urter
Mellemret: Medaglioni med kammusling og ricotta, brøndkarse, rogn og muslingesauce
Hovedret: Okse striploin med forårsgrønt, løg soubise, nye kartofler vendt med purløg og estragon hertil demi glace med Madagaskar peber og sennepskorn
Ost: Oste tallerken med danske unikaoste og passende tilbehør
Dessert: Rabarber consommé med confiteret rabarber, sauce sabayonne, vaniljeis og sprød marenge
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt menu –
for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Sprøde kroketter med braiseret okse og kalv
148,-løg pure, citron pure og plukkede salater
Jomfruhummer bisque
158,-tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
Rørt tatar med krydderurter og cognac
158,-trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Gratineret jomfruhummer med hvidløgs smør
178frisesalat vendt med dild, grillet citron og aioli
Carpaccio af Black Angus
148,-Trøffel sifoncreme og plukket salat
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg fra Grambogaard 220 g
365,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Ribeye af velhængt okse 300 gram
378,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Salatskål som sideordrer
45,-
Hovedretter
Klassisk Wienerschnitzel
268,-Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
Medaglioni med kammuslig og ricotta
229,-pillede muslinger, musling sauce, brøndkarse og rogn
Stegt sæsonfisk
355,-med grillet citron, let tilberedt grønt, kartofler og lys creme sauce
Sol over Lillebælt
315,-Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartoflerVegetar Forret
135,-Avocado tatar, variation af tomater, plukkede salater og tørsaltet æggeblomme
Vegetar Hovedret
235,-Orzo Risotto, stegt broccoli, smørdampede forårsløg og frisk høvlet trøffel
Ost
Ostetallerken med 4 oste
125,-udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Desserter
Crepes Suzette
158,-flamberet pandekager, vaniljeis, appelsin filet, orange sauce og ristede mandler
Københavnerstang på vores måde
105,-Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
Isdessert
88,-3 Variationer af iscreme og sorbet med knas – bær coulis
Islagkage
105,-Vaniljeis og hindbæris med portvins marinerede makroner